Sportoase

Sportoase

Welkom bij Sportoase... daar amuseer je je en blijf je vooral fit en gezond!

Bij sportoase kan je zoveel meer. Je kunt in de diverse vestigingen terecht voor:

Zwembad

De zwembaden van Sportoase. Voor ieder wat wils! 

In alle sportcentra van Sportoase is er zwemwater aanwezig! Sportoase is er werkelijk voor iedereen! Van babyzwemmen, toegankelijkheid voor personen met een handicap tot professionele atleten. Iedereen is meer dan welkom!

Fitness - Sportoase healtclub

Sportoase Healthclub, het winnende fitness concept!

De titel doet het reeds vermoeden, jouw gezondheid staat centraal in onze Sportoase Healthclub. Topcoaching en persoonlijke begeleiding op basis van jouw gezondheidsdoel maken van deze fitness meer dan alleen een fitnessruimte met toestellen.

Groepslessen

Sportoase groepslessen. Want samen sporten is dubbel zo leuk! 

Zowel op het droge, als in het zwembad. Sportoase biedt een ruim en up-to-date assortiment van groepslessen aan! Conditie- of krachttraining? Dansmoves? De groepslessen van Sportoase hebben het allemaal!

Wellness 

Bij Sportoase kom je helemaal tot rust!

In vele van onze zwembaden kan je genieten van sauna's, stoombaden, ligzones en veel meer. Dit steeds inbegrepen in de prijs! Op die manier vormt Sportoase een thuis voor iedereen. Een thuis voor sport én ontspanning!

Brasserie

Het kloppend hart van jouw Sportoase-centrum!

Geniet van een heerlijk verfrissing na het sporten of wacht in de brasserie tijdens de les van jouw (klein)kind! Kom gewoon heerlijk vertoeven in de brasserie van jouw Sportoase-centrum!

Business & events

Sportoase. De gastheer van jouw event!

Sportoase Business & Events is de overkoepelende pijler voor alle Sportoase-sites als het gaat over evenementen, incentives, partnerships en B2B-gerelateerde zaken. Bij het Sportoase Business Center kan u als bedrijf, maar ook als particulier, terecht voor een brede waaier aan activiteiten. U kan het zo gek niet bedenken of Sportoase werkt het voor u uit!

De vestigingen van Sportoase

Fotogalerij