Klankschaalconcert

Klankschaalconcert

Tijd en ruimte... quasi onbestaand

50Plus Entertainment en partner Boventoon bieden een unieke verzameling voor van meer dan 45 klankschalen die worden bespeeld, terwijl iedereen op een eigen ligmatje ligt…  lekker toegedekt met een fleece-dekentje.

Tijdens een klankschaalconcert wordt de tijd even stil gezet en krijgt iedereen de ruimte en tijd om in een rustige sfeer contact te maken met zichzelf. Ondergedompeld in een klankbad, word je als het ware aangeraakt door klank, waardoor alle cellen in je lichaam gaan trillen. Harmonische klanken en trillingen brengen je terug in balans, zowel fysisch als emotioneel. Een wonderlijke sensatie, elke keer weer anders!

Het klankschaalconcert kunt u in groep beleven bij u op locatie, in het bedrijf, een zaal, dienstencentra, enz... in heel Vlaanderen en Nederland.

Graag vragen we je om zelf te voorzien in een ligmatje, dekentje (of slaapzak) om op te liggen. Een dekentje om je warm toe te dekken mag natuurlijk ook. En op een kussentje ligt het hoofd comfortabeler. Het aantal deelnemers houden we steeds beperkt, omwille van kwaliteit en rust. 

Een reservatie plaatsen via 50Plus Entertainment, dan voorzien we voor elke deelnemer een leuke attentie.

Vraag naar een vrijblijvende offerte via info@50plus-entertainment.be

Fotogalerij