55+ Korting bij Boerenbed.nl

55+ Korting bij Boerenbed.nl

BoerenBed biedt hier een 55+ korting! 

Behoort u tot de senioren die momenteel met pensioen zijn? Dan heeft u genoeg vrije tijd om af en toe lekker een paar dagen ertussen uit te gaan! Bij het BoerenBed draait alles om samen zijn en tijd voor elkaar zonder de drukte van alledag. Bekijk onze korte vakanties (weekend of midweek) of kies voor een heerlijke lange week quality time met de hele familie!

Bij het BoerenBed bieden we nu een unieke 55+ korting aan voor gasten die 55 jaar of ouder zijn. Geniet van een heerlijke tijd op de boerderij met de hele familie. U beleeft bijvoorbeeld een onvergetelijke tijd met de (klein)kinderen! Het BoerenBed is zeer geschikt voor familievakanties dichtbij huis of in Europa. Wij verheugen ons om jullie te mogen ontvangen op een van de BoerenBed of BoerenBed Collection locaties.

In een BoerenBed accommodatie bent u voorzien van alle luxe die u nodig heeft voor een heerlijk verblijf op de boerderij. Er is geen elektriciteit aanwezig, waardoor u zonder afleiding van een mobiel en tablet kunt ontspannen. Speel een gezellig spel samen, haal verse eitjes voor het ontbijt en maak een knisperend vuurtje om de tent te verwarmen. Wat wilt u nog meer?

Fotogalerij