B&B Het Loonderhof Borgloon

B&B Het Loonderhof Borgloon

Welkom in Het Loonderhof B&B

Kom tot rust in de 200 jaar oude stadshoeve, B&B Het Loonderhof.

Geniet van gastvrijheid, nostalgie en een pure keuken. Jos en Ingrid ontvangen je met open armen in het gezellig huis met ecologische tuin. De B&B ligt vlak bij het charmante centrum van Borgloon, een klein historisch stadje, met leuke terrasjes. Vanuit de B&B vertrekken er prachtige wandel- fiets- en autoroutes door de glooiende fruitstreek.

De kamers

Er zijn 4 kamers voor in totaal 8 à 10 personen.  De frisse Lentekamer  en de zonnige Winterkamer  bevinden zich in het woonhuis. De Herfst- en Zomerkamer geven uit  op de binnenplaats. Op de zomerkamer staan nog 2 extra bedden, zodat je daar met z´n vieren kunt slapen.

Alle kamers hebben zitgelegenheid, TV en een eigen badkamer met douche, toilet en haardroger.

Praktisch

Lekker eten en drinken

In B&B Het Loonderhof geniet je van een uitgebreid ontbijt met appelsap uit de boomgaard, zelfgemaakte confituur, Loonse stroop, fairtrade koffie of verse kruidenthee, artisanale kazen, fruit, ontbijtgranen, … 

Alle gasten eten samen aan de grote tafel of buiten op de binnenplaats. Verse, biologische groenten, kruiden en fruit en vormen de basis voor lekkere verrassingen aan tafel. Steeds volgens het seizoen en als het kan van lokale producenten.

In de B&B tuin

Ingrid leidt je graag rond in de grote ecologische tuin met biologische groenten, eetbare bloemen, kruiden, druiven, bessen en ander lekkers. 

Er zijn gezellige zithoekjes in de zon of schaduw waar je kunt picknicken, spelen, relaxen of mediteren.

Contactgegevens

Tongersesteenweg 23, 3840 Borgloon - Tel: +32(0)12 74 11 84 GSM: 0474 507894

www.loonderhof.be - loonderhof@skynet.be

Fotogalerij